Wilt u meer informatie?

Ik ervaar het als verrijkend om mensen te begeleiden in de knopen, kruispunten en struikelblokken van het bestaan. 

 

Tel 06 18 333 556

Ervaringen

Onderstaand enkele ervaringen en reacties van clienten:

 • B., eigen bedrijf:

  Sjoukje heeft mij fantastisch geholpen, tijdens mijn periode van depressie, angstaanvallen en hyperventilatie. Zij nam uitgebreid de tijd voor mij. Zij heeft mij geleerd om bewust te worden van mijn eigen lichaam, een positiever zelfbeeld te krijgen, en het ook eens gemakkelijk te maken voor mijzelf i.p.v. er altijd voor  anderen te zijn ". Sjoukje ben en zal ik, altijd dankbaar zijn, ook nu het weer fantastisch met mij gaat, en ik zelfs een eigen bedrijf begonnen ben, weet ik: "mocht ik het ooit weer nodig hebben,  met Sjoukje mag en zal ik altijd weer een afspraak maken en zeker aanraden bij familie, vrienden en bekenden!

 • W., medische branche;

  Zowel ik als mijn man hebben heel veel steun gehad aan Sjoukje. Persoonlijk heeft Sjoukje me er doorheen gesleept, maar ook samen door de relatietherapie. We zien de toekomst weer positief tegemoet!! We zijn Sjoukje erg dankbaar en kunnen ieder moment wanneer dit nodig is een nieuwe afspraak maken. Sjoukje is laagdrempelig en een zeer warme persoonlijkheid. Als ik een cijfer moest geven, een dikke 9!

 • G., therapeut:

  Ik ben zelf shiatsu therapeut waardoor ik in mijn praktijk veel mensen ontmoet met lichamelijke klachten, die veel in verbinding staan met psychologische problemen.
  Door samen te werken met Sjoukje heb ik veel mensen kunnen doorverwijzen die baat hadden bij Sjoukje haar behandelingen. Veel stellen konden weer verder en door Sjoukje haar professionele aanpak en haar uitgebreide kennis zie ik mooie resultaten, ook mensen met een medisch verleden, zoals beroertes en tia's en hun omgeving, krijgen goeie begeleiding van Sjoukje.

 • W., therapeut in opleiding:

  Na 30+ jaar omzwervingen binnen de reguliere en alternatieve hulpverlening had ik wel stappen gezet in de ‘verwerking’ van mijn vroegkinderlijke misbruik verleden, maar mijn leven was nog een flinke struggle met oude patronen die maar niet te doorbreken leken te zijn en mij regelmatig in crisis brachten. Tot ik vorig jaar bij Sjoukje kwam. Er begon een ommekeer in mijn leven.  Ik leer erkenning, veiligheid  en zorg geven aan de beschadigde delen in mijzelf. Goud waard om mijn eigen regie weer op te nemen, oude wonden te transformeren en te groeien naar vrijheid en onafhankelijkheid. Sjoukje heeft verschillende begeleidingsmethodes die goed aansluiten op de hulpvraag op dat moment. Op deze wijze kan ik mijn eigen waarheid en antwoorden ontdekken die ten diepste al in mij zitten. Deze wijze van begeleiding spreekt mij aan. In vertrouwen écht gezien en gehoord worden en daardoor mijzelf écht te zien en te horen, zijn kwaliteiten van Sjoukje die mij veiligheid boden om een groeiproces aan te gaan.