Wilt u meer informatie?

Ik ervaar het als verrijkend om mensen te begeleiden in de knopen, kruispunten en struikelblokken van het bestaan. 

 

Tel 06 18 333 556

De vijf natuurgerichte principes

Bij een behandeling ga ik altijd uit van de vijf natuurgerichte principes. 

1. Energie
Energie is de basis van het leven. Als de energiestroom in je lichaam blokkeert, kun je emotionele of fysieke klachten krijgen. Andersom: door de blokkades op te heffen, kan het lichaam zich gaan herstellen.

2. Prikkeloverdracht 
Het zenuwstelsel stuurt de lichaamsfuncties aan. Als die aansturing niet goed werkt ontstaan blokkades - waardoor problemen kunnen ontstaan met lichaamsfuncties. Ik werk met energetische behandelingen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam prikkelen.

3. Drainage 
Lichaam en geest worden regelmatig belast met gifstoffen (ballast). Als deze gifstoffen niet worden afgevoerd raakt je lichaam uit balans en kun je klachten krijgen. Door de afvalstoffen af te voeren, kan de doorbloeding op gang komen en worden de juiste bouwstoffen weer naar de cellen gebracht om de weefsels te herstellen.

4. Voeding 
Voeding is de bouwstof voor het lichaam. Soms verdraag je bepaalde (fysieke) voedingsstoffen niet goed: de oorzaak van klachten. Daarnaast wordt je ook geestelijk gevoed door uitdagingen, verwachtingen en overtuigingen. Ook die vorm van voeding kan je belemmeren. Ik probeer je hiervan bewust te maken en voeding op een andere manier te benaderen. Dat kan de balans in je gezondheid herstellen. 

5. Psyche 
Vaak is een bepaald gedragspatroon (mede) oorzaak van klachten. Daarvan ben je je lang niet altijd bewust. Door bewust te worden van denk- en gedragspatronen die je belemmeren, kun je deze omzetten in krachtige vaardigheden voor de toekomst!